top of page

Combi Bike Plus

TRENINGSSYKKEL FOR BRUK I HJEMMET OG I FYSIOTERAPI

Ta kontakt for pris

PRIS

Treningssykkel utviklet for rehabilitering i fysioterapi og i eget hjem og er den ideelle erstatningen for treningssykler med motor.

95 77 14 88

Mobil

E-post

Lene Ziener

Kontakt

38

KG

STØRRELSE

120 × 80 × 120 cm

BEAT-teknologien sikrer jevn bevegelse, uten motor. Energien som legges inn i sykkelen frigjøres til brukeren akkurat i det øyeblikket brukeren trenger hjelp, og oppnår dermed en jevn roterende og behagelig bevegelse selv for brukere med store lammelser. Treningssykkelen passer for rehabilitering, opptrening og vedlikeholdstrening i sittende stilling fra rulle- eller ordinær stol. BEAT-teknologien sikrer at sykkelen også kan brukes av de som er helt lam i bena eller ensidige vansker.

Sykkelen er bedre alternativ enn passive treningssykler med motor. Mange brukere foretrekker Combi bike fremfor motoriserte treningssykler, som fratar brukeren initiativ og selvbestemmelse. 

Benstøtter
Velkrobånd til hender
Velkrobånd til føtter

TILBEHØR

Benstøtter
Velkrobånd til hender
Velkrobånd til føtter

TILBEHØR

Benstøtter
Velkrobånd til hender
Velkrobånd til føtter

TILBEHØR

Benstøtter
Velkrobånd til hender
Velkrobånd til føtter

TILBEHØR

LOGISK OG INTUITIVT PANEL MED INFORMASJON

Displayet har store lettleselige tall og er to-the-point.

Panlet viser distanse, tid og hastighet og totalt antall km kjørt. Panelet har store tall og en bakgrunnsbelysning som enkelt kan aktiveres.

ENKEL OG GJENNOMTENKT BETJENING

Intuitive og enkel betjening gir rask mestringsfølelse

En lett tilgjengelig spak kontrollerer den magnetiske motstanden fra 0 til 9, samt rotasjonslås. Håndtaket kan også  betjenes av terapeut, uten at denne må bøye seg over brukeren. 

GJENNOMTENKT DESIGN OG FUNKSJONALITET

Velcro til feste av føttene kan betjenes med en hånd.

I bruk jobber armer og ben synkront. Dette sikrer 100 % jevn bevegelse, selv om du har delvis lammelse eller ingen funksjon i bena. BEAT-teknologien som er utviklet av Lemco er mer effektiv enn motor.

UTELUKKENDE HÅNDLAGEDE DELER

Føtter i grå naturgummi som sørger for at sykkelen står stødig.

Gummiføttene er designet og produsert spesielt for Combi Bike Plus. Dette sikrer at det ikke settes merker på for eksempel tregulv og at sykkelen står stødig når du trener.

bottom of page